Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Lietanie s možnosťou pilotovania na skúšku - pohľad z inej perspektívy vás dostane.

ULpilot
0 / 5
48
Popis ponuky

Pre nepilotov, ktorí chcú zažiť niečo výnimočné a neopakovateľné, je tu možnosť stať sa pilotom na skúšku. Budete mať možnosť dostať sa k pilotovaniu lietadla tak blízko, ako je to len možné. Pilotovanie v modernom celokompozitovom ultraľahkom dolnoplošníku typu FM 250 Vampire pod dohľadom skúseného pilota. Vašou úlohou bude lietadlom odštartovať, letieť do priestoru a následne sa pokúsiť s lietadlom aj pristáť.

Skúsený letový inštruktor vám pred letom počas krátkeho briefingu vysvetlí ovládanie lietadla, oboznámi Vás s organizáciou letištnej prevádzky a s rádiokorešpondenciou, spolu vykonáte predletovú prehliadku a môžete si začať vychutnávať pocity pilota.

Pred letom sa dozviete viac o podmienkach lietania na UL lietadlách, potrebnej predletovej príprave, plánovaní letov a na záver tohto stretnutia si vyskúšate predvádzací let. Počas letu vám letový inštruktor vysvetlí všetko, čo vás zaujíma ohľadne riadenia a navigácie lietadla. Let trvá približne 20-, 30-, resp. 60-minút a trasu, prípadne inú dobu letu je možné dohodnúť individuálne. Po pristátí na poletovom rozbore spolu preberiete priebeh letu a inštruktor vám odpovie na prípadné ďalšie otázky.

Vhodné počasie je pre túto akciu veľmi dôležité. Termín akcie si spoločne naplánujete minimálne jeden týždeň vopred a 1 až 2 dni pred stretnutím si ho ešte v závislosti od počasia potvrdíte. Lieta sa po celý rok okrem dní, kedy nevhodné počasie neumožňuje let, ako napríklad pri silnom vetre, pri búrkach, za zníženej dohľadnosti a podobne. Keďže kabína lietadla je vykurovaná, lietať sa dá počas celého roka aj za chladnejších zimných mesiacov.

Táto akcia je vhodná pre všetkých záujemcov od 18 rokov, ktorí majú telesnú hmotnosť najviac 110 kg a výšku do 190 cm. Osoby mladšie ako 18 rokov potrebujú písomný súhlas zákonného zástupcu.

Nepotrebujete nič špeciálne, stačí každodenné pohodlné alebo športové oblečenie, dámy obuv bez vysokých opätkov. Môžete si so sebou vziať fotoaparát pre zvečnenie zážitku.

Zobraziť menejZobraziť viac
49 €
95 €

Poskytuje
Tagy
Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
49 €
95 €

Poskytuje
Tagy

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť