Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Pokojný splav rieky Váh alebo adrenalínový rafting na na kanáli v Liptovskom Mikuláši.

48
Popis ponuky

Rafting v areáli vodného slalomu

Ak práve nie ste najskúsenejším rafterom, najväčší zážitok budete mať z raftingu so skúseným inštruktorom. Všetci inštruktori sú šikovní vodci raftingu s dlhoročnými skúsenosťami, ktorí sa poväčšine venujú športovému kajaku a tento kanál poznajú ako svoju dlaň. Zažijete skvelú jazdu s množstvom prekážok, s ktorými sa musíte popasovať, pádlovať budete až Vás budú ruky bolieť a možno si aj zaplávate pri zle zvládnutej prekážke. Toto celé budete mať zdokumentované nie len na fotkách ale aj na videu v HD kvalite.

Výhodou areálu je tiež to, že vaši kamaráti, či známi vás počas celej jazdy môžu sledovať a povzbudzovať z brehu. Počas celého raftingu vás bude fotiť člen tímu v tých najvyhrotejnejších pasážach a k dispozícii je aj GoPro náhlavná kamera. Za hodinu a pol na vás čaká 5-6 nezabudnuteľných jázd, z ktorých aspoň jednu absolvujete s kamerou v člne.

Areál vodného slalomu Ondreja Cibáka sa nachádza v okrajovej časti mesta Liptovský Mikuláš, pri ceste na obec Iľanovo, za mostom cez Váh.

Splav rieky Váh

Váh je naša najdlhšia rieka. Splav Váhu v rafte predstavuje menej náročné podujatie a je vhodné aj pre rodiny s deťmi.

Splavujeme úsek od Červeného Kúta čo je len kúsok pod sútokom Bieleho a Čierneho Váhu až po malú vodnú elektráreň pri obci Uhorská Ves. Splavovaný úsek má dĺžku cca. 11 km a prechádza nádhernými zákutiami liptovskej prírody. Trvá 90 – 120 minút v závislosti od výšky vodnej hladiny. Je to menej náročné, vhodné aj pre rodiny s deťmi.

Zobraziť menejZobraziť viac
27 €
52 €

Poskytuje
Tagy
Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
27 €
52 €

Poskytuje
Tagy

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť

14