Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Objavte krásy Slovenského raja počas zimy a zažite skvelý víkendový relax v Hoteli Mlynky*** s výbornou lyžovačkou, polpenziou a fitness.

50
Recenzie k ponuke (2)

3,00/5Priemerné
Hodnotené 2x
2

Hotel nás príjemne prekvapil čistým ubytovaním a lokalitou hneď vedľa vleku. Veľmi nemilo sme boli prekvapení nechutnou stravou ďaleko dokonca už aj od nízkeho štandardu, polievka bola ako vyvarené ponožky a druhé jedlo obsahovalo 3 miniatúrne kúsky spáleného, čiernym korením prekoreneného mäsa a zároveň mastnými sladkými zemiakmi, veľkosť dávky by nepostačovala ani 5 ročnému dieťaťu. Veľmi nemilo sme boli tiež prekvapení prístupom personálu a vedenia, ktorí na stránke zavádzali informáciami o izbe LUX, že sa tam nachádza vaňa a minibar, my sme nemali minibar, známi vaňu, miesto ospravedlnenia tieto informácie počas nášho pobytu z internetovej stránky niekto zmazal a upravil. Podotýkam, že za izbu LUX sa dopláca 5 EUR na deň. Celkovo hotel odporúčam, ale bez stravy, na chutnú stravu si musíte zájsť cez kopec do Dediniek do Pastierne, kde dokonca oceníte aj platbu kartou, keďže v oblasti sa bankomat nenachádza, najbližšie až v Dobšinej.

15.2.2015
4

Hotel bol dobrý. Strava fajn. Personál milý. Pozostával z kuchára,recepčnej a čašníčky v jednom. Dôležité je že hotel je v nádhernom prostredí.Doporučujem

11.11.2015

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť