Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Kúpele Miskolc-Tapolca pre dvoch s wellness rozmaznávaním v Hoteli Aurora****.

45
Popis ponuky

Wellness a osvieženie! Hotel Aurora*** Miskolctapolca

Zakúpte si viac poukážok na ľubovoľný počet nocí (4, 6, 8)!

PONUKA OBSAHUJE
2 osoby / 2 noci v štandardnej hotelovej izbe s polpenziou

- Ubytovanie v štandardnej hotelovej izbe
- Polpenzia (rozšírené kontinentálne raňajky a viacchodová večera v rámci švédskych stolov alebo večera podľa výberu z menu pod 10 osôb)
- Používanie bicyklov na 1 hodinu pre každú osobu (podľa voľnej kapacity)
- Neobmedzené využitie wellness a kúpeľnej časti (8:00-22:00): 26°C vnútorný plavecký bazén, 34°C vírivkový bazén s masážnymi prvkami, fínska sauna, infrakabína, soľná kabína
- Útilný detský kútik (hračky, spoločenské hry, vymalovánky, sety na vymalovánky, rozprávky, pesničky pre deti)
- Župan
- Izbový sejf s číselnými kombináciami
- Sušič na vlasy v kúpeľni
- Bezdrôtové internetové pripojenie

ĎALŠIE SLUŽBY
Víkend: 20 Eur / Voucher (piatková a sobotňajšia noc)
Rodinná izba: 15 Eur / izba /2 noci; (vhodná pre max. 2 dospelé osoby + 2 deti do 12 rokov)

Zľava pre deti: (zahŕňa polpenziu)
Do 5,99 rokov: zdarma;
6-12 rokov: 40 Eur / osoba / 2 noci;
nad 12 rokov: 80 Eur / osoba / 2 noci

Cena nezahŕňa: (poplatky sa platia v hoteli)
Pobytová taxa: 450 HUF / osoba / noc (nad 18 rokov);
Parkovanie: 1 200 HUF / deň; (vonkajšie parkovisko, strážené kamerami)
Parkovanie: 2 000 HUF / deň; (podzemná garáž)

Ďalšie informácie:
Check-in / Check-out: 14:00 / 10:00
Rodinná izba: vhodná pre max. 2 dospelé osoby + 2 deti do 12 rokov
Štandardná izba: vhodná pre max. 2 dospelé osoby + 1 dieťa
Poplatok za jednoposteľovú izbu: 50%

Ceny pre deti sú platné v prípade ubytovania v spoločnej izbe s rodičmi podľa možností hotela.
Cena pre detí platí toľko krát, koľko dospelí sú ubytovaní v izbe (v prípade ubytobania 3 alebo viacerých detí prosím kontaktujte nás)

PLATNOSŤ
Poukážka platí do 30.06.2019 v závislosti od voľného kontingentu a dá sa uplatniť podľa písomného potvrdenia vo vopred dohodnutom termíne.

Pozor!
Pobyt nemôžete zrušiť 5 dní pred príchodom!
Zmena je možná bezplatne do 5 dní pred príchodom!
V prípade, že sa nedostavíte na hotel, bude Vám účtovaný 100% zo zaplatenej sumy!

Ponuka neplatí:
14.03.2019. – 17.03.2019
19.04.2019 – 22.04.2019
07.06.2019 – 10.06.2019

Služby za príplatok:
• Masáž
• Kozmetika (je potrebná rezervácia termínu vopred)
• Kaderníctvo (je potrebná rezervácia termínu vopred)
• Manikúra-pedikúra (je potrebná rezervácia termínu vopred)

POPIS
Hotel Aurora**** harmonickou hrou svetiel, modernou eleganciou hodnou štyroch hviezdičiek a pohodlným ubytovaním prispieva k ničím nerušenému oddychu a relaxu svojich hostí.

Najnovší hotel kúpeľného mesta Miskolctapolca otvoril svoje brány na úpätí pohoria Bükk. Hotel Aurora**** je tou najlepšou voľbou, či už hľadáte oddych po vyčerpávajúcom pracovnom týždni, ste na služobnej ceste alebo plánujete rodinnú dovolenku!

Hosťom ponúkame 42 izieb, wellness centrum, ktoré uspokojí všetky nároky a výber maďarských a medzinárodných špecialít hotelovej reštaurácie. Náš personál je pripravený vyhovieť všetkým prianiam hostí,
aby bol Váš pobyt u nás nezabudnuteľný.

STANDARDNÉ IZBY
Základnú ponuku izieb nášho hotela predstavuje dvojlôžková izba standard s rozlohou 20 m2, no napriek tomu zodpovedá všetkým požiadavkám komfortného ubytovania. Priestranné izby, rafinovene skombinované farby teplých odtieňov, francúzske postele s mierami predpísanými asociáciou Hotelstars Union – toto všetko a ešte viac v záujme Vášho ničím nerušeného pobytu poskytuje Hotel Aurora****. Izby disponujú francúzskym balkónom.

Výbava našich ubytovacích jednotiek zahŕňa samostatnú kúpeľňu so sprchovacím kútom. Izby typu standardsú vybavené LCD TV so satelitným vysielaním, telefónom, minibarom, trezorom s číselnou kombináciou, sušičom na vlasy. Kúpací plášť a uteráky sú samozrejmosťou.

Na izbách môžete bezplatne využívať bezdrôtové (WIFI) pripojenie na internet.

RODINNÉ IZBY
Naše rodinné izby poskytujú komfortné ubytovanie až 4 členné rodiny. 2 priestorové izby umožňujú zdravé oddelenie, aby sa rodičia a deti mohli oddýchnuť. V spálni je manželská posteľ a obývačke je pohovka, ktorá je pohodlná pre 2 osoby. Výbava izby je nezmenená, farebná LCD televízor, telefón, trezor, fén, uteráky a župan, bezdrôtové pripojenie na internet (WIFI) pre pohodlie našich hostí.

GASTRONÓMIA
Naším cieľom je okrem relaxu hosťom spríjemniť pobyt aj gastronomickým zážitkom v podobe lahodne pripravených špecialít maďarskej aj medzinárodnej kuchyne.

Teší nás, že chvíľe strávené v hotelovej reštaurácii a stravovanie či už vo dvojici alebo v kruhu rodiny je pre našich hostí príjemným zážitkom.

WELLNESS
Vo wellness centre s celkovou rozlohou 400m2 si každý príde na svoje! V súlade s názvom hotela sme sa aj v priestoroch relaxačnej miestnosti wellness centra snažili pomocou led svetelných prvkov zakomponovať
osvetlenie pripomínajúce polárnu žiaru. Po únavnom dni si tu určite skvele oddýchnete.

Malí aj dospelí hostia si prídu na svoje v krytom plaveckom bazéne, zatiaľ čo vo vírivke nájde príjemné uvoľnenie každý, kto túži po relaxe a odpočinku.

V hotelovom wellness centre nájdete aj klasickú fínsku saunu, infra-kabínu a soľnú jaskyňu. Zážitok z Vašej regenerácie doplní ponuka masáží, ktoré poskytuje odborne školený personál polá.

Pre hostí, ktorí majú popri oddychu záujem aj o kondičné vyžitie máme pripravené fitnes centrum vybavené kardio prístrojmi.

Pre hostí, ktorí zatúžia po obnove vzhľadu sme v priestoroch hotela zriadili kadernícky a kozmetický salón.

JASKYNNÉ KÚPELE
Jaskynné kúpele sú najkrajšími vybudovanými kúpeľami Maďarska, ktoré majú kryté aj vonkajšie bazény, ich najpríťažlivejšou atrakciou sú ale bazény s teplou vodou, nachádzaúce sa v prírodnej jaskyni. Návštevníci, ktorí túžia po liečbe majú k dispozícii hydroterapiu a masáže. V kúpeľoch sa nachádzajú aj lekárske ordinácie.
Kúpele sú otvorené celoročne.

Pred jaskynnými kúpeľami sa nachádza park s botanickými vzácnostami a s člnkovacím jazerom. Jazero Békás v parku sa náchádza v bývalom kráteri, v ktorom je viac ako 50 tepelných prameňov. Najchladnejší má 36°C a najteplejší až 47°C. Z jazera sa neustále uvolňujú na povrch rôzne plyny.

Ceny za ubytovanie detí sú platné v prípade umiestnenia detí spolu s rodičmi, a to podľa možností ubytovacieho zariadenia. Detské ceny sa dajú uplatniť vždy len na toľko detí, koľko dospelých je s nimi ubytovaných na spoločnej izbe. (Ak máte záujem ubytovať 3 alebo viac detí, prosím kontaktujte nás).

Pôvodná cena vyplýva z cenníka ubytovacieho zariadenia.
Právo na zmenu cien je vyhradené!

HOTEL AURORA****
3519 MISKOLCTAPOLCA, FAGYÖNGY UTCA 2-4.
Ďalšie informácie

  • Rezerváciu pobytu alebo overenie dostupnosti termínu je potrebné vykonať cez e-mail rezervacia@zlavyoutlet.sk  alebo na tel. č. +421 908 093 577 (volať po 17:00 hod.)
  • Pri rezervácii uveďte kód kupónu, vaše fakturačné údaje a telefónne  číslo.
  • Termín je potrebné si rezervovať čo najskôr, pri neskorej rezervácii negarantujeme možnosť využitia kupónu vo vami plánovanom termíne.
  • Zmenu pobytu je nutné nahlásiť min. 7 dní pred nástupom na pobyt, v opačnom prípade kupón stráca svoju platnosť
  • kupón nie je možné uplatniť počas maďarských sviatkov!
Dôležité

Poukážka platí do 30.06.2019 v závislosti od voľného kontingentu a dá sa uplatniť podľa písomného potvrdenia vo vopred dohodnutom termíne.
Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť