Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Užite si 4* wellness v srdci Budapešti s ubytovaním v Lion's Garden**** Hotel.

12
Popis ponuky

4* wellness v srdci Budapešti: Lion’s Garden**** Hotel

PONUKA OBSAHUJE
2 osoby / 2 noci s raňajkami aj cez víkend

- Raňajky
- Wellness
- Bezplatné Wi-Fi
- DPH a Pobytová taxa
- Papuč a župan

Zľavy pre deti:
do 6 rokov: zdarma (v jednej izbe s rodičmi maximálne 2 deti);
6-12 rokov: 28 Eur / osoba / 2 noci;
nad 12 rokov cena ako pre dospelého: 57 Eur / osoba / 2 noci;

Platí sa na mieste:
Zľavnené parkovanie v garáži hotela: 15 Eur / noc / auto

DOBA PLATNOSTI
Poukážka je platná do 29. 03. 2018 a okrem sviatkov a vybraných termínov sa dá uplatniť na základe písomného potvrdenia v termíne dohodnutom s ubytovacím zariadením.

LION'S GARDEN HOTEL****
Hotel je ideálnou voľbou pre hostí, ktorí prichádzajú s obchodným cieľom a tiež pre tých, ktorí túžia po niekoľkodňovom oddychu v jednom z najkrajších hlavných miest v Európe. Hotel Lion´s Garden,
nachádzajúci sa na okraji rušného mesta Budapešť, v diplomatickej švrti, vyvolá vo Vás už na prvý pohľad pocit domova a to vďaka svojími teplými farbám a vnýtornémuvkusnému zariadeniu.

4 hviezdičkový hotel so svojimi reštauráciami, letnou záhradou a mnohými blízkymi atrakciami sa nachádza na okraji 14. obvodu, neďaleko cestra, na ulici Cházár András, oproti 100 ročnému dominikánskemu kostolu, ktorý si mőžete pozrieť aj cestou v našom panoramatickomvíťahu.

Spolu s múzeami časti Városliget, s Námestím Hrdinov, s Liečebnými kúpeľami Széchenyi, s Veľkým Cirkusom a s hradom Vajdahunyad Vám ponúkame programy a atrakcie, ktoré Vám vystačia aj na celý týžden, všetky sa nachádzajú v blízkosti nášho krásneho hotela.

Do rušného centra sa dostanete už za niekoľko minút akýmkoľvek dopravným prostriedkom. Parkovanie na ulici je zdarma, ale Vaše auto mőžete zaparkovať aj do bezpečnej podzemnej garáže nášho hotela,
ktorá vie zabezpečiť pohodlné parkovanie 25 áut.

IZBY
Zariadenie elegantných a vkusných 107 nefajčiarskych izieb svedčí aj o fantastickom zmysle pre štýl,izby Vám aj vďaka svoju nábytku a vybaveniu dokážu poskytnúť pokojný a pohodlný oddych.

V každej našej izbe nájdete posteľ pre 2 osoby a v 30 izbách je hosťom k dispozícii aj gauč, ktorý možno využiť ako prísteľok. Na 1. poschodí sme vytvorili bezbarierovú izbu pre našich invalidných hostí.
Všetky spoločenské miestnosti hotela sú bezbariérové a dostupné s invalidným vozíkom.

VYBAVENIE IZIEB
Kúpelňa s vaňou alebo so sprchou, na 6. poschodí je izba s balkónom, sušič na vlasy, zrkadlo, minibar, LCD TV, WIFI pripojenie, telefón, písací stől a lampa, klíma, sejf, skriňa na Vašu batožinu a naším hosťom ochotne zabezpečíme aj pranie bielizne.

WELLNESS
Udržanie harmónie tela a duše i osvieženie našej duše je po ťažkom dni nevyhnutné.
Rozmaznávajte sa v našom wellness oddelení, kde nájdete fitnes miestnosť, plavecký bazén, fínsku saunu, vírivku a Kneippove tepidarium.
Cena izby zahŕňa aj využitie wellness časti a fitnes miestnosti!

REŠTAURÁCIA / BAR
V našej modernej a príjemnej reštaurácii "Lion's Garden" vieme zabezpečiť pohodlné sedenie pre 90 osőb.
Reštaurácia je dostupná aj pre našich invalidných hostí.
O kulinárske zážitky našich hostí sa postará naša reštaurácia, ponukajúca medzinárodné špeciality.

V lete zabezpečí naša záhradná miestnosť príjemné prostrediepre vychutnanie si poobednajšieho čaju alebo chutného vínka počas príjemne večere. V našom "Lion's Bare" mőžete okorunovať svoj príjemný deň plný zážitkov skvelým drinkom.

László Budai je vedúcim šéfom reštaurácie Hotela Lion's Garden už od jeho otvorenia. László využíva svoje skúsenosti získané v Španielsku, v Taliansku, v Izraeli a vo Fínsku a hrdo ich prezentuje vo svojom týždennom menu a tiež v špeciálnych a sezónnych ponukách.

Nechajte sa zlákať ríšou tradičných maďarských a medzinárodných chutí! Ochutnajte našu každý týždeň sa obnovujúcu ponuku! Na našom jedálnom lístku nájdete tradičné guláše, výdatne sendviče a tiež maďarské dezerty.

BUDAPEŠŤ
Budapešť sa nie náhodou započítava medzi najkrajšie mestá Európy - jej kultúrne dedičstvo, krásne stavby, kúpele, mosty...... dővody nezabudnuteľnej dovolenky.

Mesto je ako latinský milenec. Nedá sa spoznať, lebo má tisíce podôb.

Peštianská židovská oblasť je najšpeciálnejšou časťou mesta. Jej mystická atmosféra Vám dáva pocit cestovania v čase.
Hlavná ulica židovskej štvrte je plná malých obchodov, na ulici Királya, ktorá sa tu nachádza zažijete naozaj rušný nočný život.

Alebo navštívte Budaiské kopce a vyhľadajte hrob otca ruží Güla Baba, nachádzajúci sa tu ešte z tureckých čias, je to najsevernejšie pútnické miesto Islamu.

Samozrejme nemőžme zabudnúť ani na poklady kultúrneho dedičstva ako je Budavársky palác, ak sme už tam prejdime sa po krátkom, ale plnom adrenalínových zážitkov, Budavárskom labirinte, kde na smelých návšetvníkov čaká fontána vína.

Pod skalnatým stropom, ktorý má už viac ako pol milióna rokov sa medzi historickými stenami mőžme pustiť do objavovacej túry alebo si užiť meditačnú prechádzku.

Ak už Vaše končatiny túžia po oddychu nevynechajte slávne kúpele, kde sa po obhliadkách Vaše svaly konečne opäť uvoľnia, vďaka našej viac akostoročnej trádicii.A určite neopustite mesto bez toho, aby ste navštívíli jednu z legendárnych kaviarní a nepochutnali si na jej tradičnej káve. Väčšina z nich odzrkadľuje starodávnu pompéznosť, v ktorej sa naozaj oplatí tráviť čas.

Áno, to je Budapešť: puľzujúci nočný život a kozmopolitne zmýšlajúci ľudia - a práve preto je Budapešť najatraktívnejším mestom v celej strednej a východnej Európe.

Ceny pre deti sú platné v prípade ubytovania s rodičmi, podľa vybavenia hotela. Ceny pre deti sú stále platné pre toľko detí, s koľkými dospelými, platiacimi cenu za dospelého, sa ubytujú. (V prípade rezervácie 3 alebo viac detí sa unás, prosím, informujte).

Pővodná cena vyplýva z cenníka ubytovacieho zariadenia.
Ceny na webovej stránke majú orientačný charakter, konečnú cenu kalkuluje náš systém počas rezervácie.
Právo na zmenu cien vyhradené!

Lion’s Garden**** Hotel
1146 Budapest, Cházár A. u.4., Mad’arsko

 
Ďalšie informácie

  • Rezerváciu pobytu alebo overenie dostupnosti termínu je potrebné vykonať cez e-mail rezervacia@zlavyoutlet.sk  alebo na tel. č. +421 908 093 577 (volať po 17:00 hod.)
  • Pri rezervácii uveďte kód kupónu, vaše fakturačné údaje a telefónne  číslo.
  • Termín je potrebné si rezervovať čo najskôr, pri neskorej rezervácii negarantujeme možnosť využitia kupónu vo vami plánovanom termíne.
  • Zmenu pobytu je nutné nahlásiť min. 7 dní pred nástupom na pobyt, v opačnom prípade kupón stráca svoju platnosť
  • kupón nie je možné uplatniť počas maďarských sviatkov!
Dôležité

Poukážka je platná od 29. 03. 2018. Ponuka neplatí počas sviatkov a a vybraných termínov. Poukážku sa dá uplatniť na základe písomného potvrdenia.
4* wellness v srdci Budapešti: Lion’s Garden**** Hotel 139 €158 €
Zobraziť

Recenzie k ponuke (1)

5,00/5Perfektné
Hodnotené 1x
5

Velmi dobre :)

29.11.2017
4* wellness v srdci Budapešti: Lion’s Garden**** Hotel
Zobraziť

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť