Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Dovolenka s wellness v Holiday Park Orava*** blízko lyžiarskeho strediska Kubínska hoľa.

13
Popis ponuky

Dokonalá kombinácia harmónie oddychu spojená s krásnou oravskou prírodou, to je HOLIDAY PARK ORAVA. Rezort plný nevídaných možností, športu, oddychu a rekreácie. Svojou rozlohou a možnosťami dokáže splniť vaše predstavy o ideálnej dovolenke či firemných akciách.

Rezort, ktorý vo svojich moderných zariadeniach – v hoteli Orava, apartmánoch Garden House a v bungalovoch Srňacie poskytuje príjemné a pohodlné ubytovanie. Disponujeme kapacitou 137 lôžok, vrátane prísteliek.

Hotelové izby ponúkajú nádherný výhľad. Južné izby disponujú vlastným balkónom alebo terasou. Všetky izby sú vybavené TV s plochou obrazovkou, trezorom a chladničkou. Kúpeľne sú vybavené sprchovým kútom, alebo vaňou.

V hotelovej reštaurácii si môžete vychutnať kulinárske špeciality domácej i modernej kuchyne. Drevený dvojpodlažný altán a letná terasa s prekrásnym výhľadom na hory poskytuje perfektné využitie na grilovanie či relax pri káve.

Relax a oddych si doprajte v luxusnom wellness, saunovom a vodnom svete s bazénom so slanou vodou, vírivkami a tepidáriu. Samozrejmosťou je možnosť športu v športoviskách priamo v areáli rezortu.

Hotelové wellness centrum s rozlohou 350 m2 má k dispozícii aróma sauny, infrasaunu, parný kúpeľ, vonkajšiu a vnútornú vírivku a bazén so slanou vodou, a tým ponúka ideálne miesto, aby ste strávili svoj čas pokoj a relaxáciu. Moderné fitness centrum a telocvičňa poslúžia aj v prípade zlého počasia.

Orava a blízky Liptov je ideálne prostredie na uskutočnenie zaujímavých výletov do okolia a ponúka niekoľko zaujímavých možností na využitie voľného času.

Lyžovačku si vychutnáte v SKI PARKU Kubínska hoľa len 10 km od hotela.

(ilustračné foto)

Jednou z najväčších turistických atrakcií severného Slovenska je Oravský hrad, vybudovaný ako „orlie hniezdo“ na skale nad riekou Orava v Oravskom Podzámku. Nachádza sa len 20 min. autom od hotela.

Vodná nádrž Oravská priehrada je súčasťou vodného diela Orava, vybudovaného na sútoku Bielej a Čiernej Oravy. Nachádza sa na severe Slovenska v rovnomennom regióne.

Múzeum oravskej dediny Zuberec – Brestová je umiestnené v krásnom prírodnom prostredí v podhorí Roháčov. Viac ako 50 stavieb ľudovej architektúry je tu rozostavených v niekoľkých celkoch, ktoré pripomínajú jednotlivé časti Oravy – Dolnooravský rínok, Hornooravská ulica, Goralské lazy.

Roháčské plesá

Thermalpark v Oraviciach leží na území regiónu Oravy – Západné Tatry, takmer na hranici s Poľskou republikou. Z hĺbky 1611 m vyviera prírodná termálna voda s blahodarným účinkom s teplotou 58 °C, ktorá sa vlieva do všetkých bazénov v areáli THERMAL ORAVICE o ploche 1545 m2.
148 €
170 €

Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
148 €
170 €

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť

36