Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Dovolenka na Orave pre celú rodinu s pobytom v chatkách Josu, bazénom a wellness.

33
Popis ponuky

V areáli nájdete Chatky, Kolibu aj Penzión Josu. Boli postavené v duchu tradičnej ľudovej architektúry ľudu severnej Oravy v dedine Zuberec.

Odreagovať sa môžete v bazéne aj wellness centre:

  • bazén v penzióne
  • vírivka
  • 3 sauny (fínska, infra, parná)
  • relaxačná miestnosť s možnosťou objednania maséra

Po náročnom dni sa môžete zrelaxovať v novovybudovanom bazéne, do ktorého máte počas celého pobytu neobmedzený vstup. Jeho dĺžka je 18 m a šírka 5,5 m až 6,5 m. Teplota vody je príjemných 30 °C. Oddýchnuť si môžete aj vo vírivke alebo svoje telo zveriť do rúk skúseného maséra.

  • 4 bowlingové dráhy
  • stolný futbal
  • biliard

Pre deti je pripravený detský kútik i vonkajšie detské ihrisko.

Chatky Josu majú rozlohu 110 m2 a sú zložené z troch miestností, z toho 2 tvoria spálne.

Vybavenie: TV, Wi-Fi, ústredné kúrenie, detská postieľka, balkón, terasa, kuchyňa, jedáleň, krb, mikrovlnka, rýchlovarná kanvica, chladnička, kúpeľňa so sprchou a WC.

K dispozícii je reštaurácia aj koliba, ktorá bola bola postavená v duchu tradičnej ľudovej architektúry ľudu severnej Oravy. Ponuka jedál TU.

V neopakovateľnej atmosfére za zvuku tónov ľudovej hudby zo Zuberca ochutnáte kulinárske špeciality a nápoje z regiónu, doplnené o “klasickú” ponuku z jedálneho lístka. Oravská zabíjačka, oravské, gazdovské, furmanské či bryndzové halušky a pirohy, jelení guláš spestrený dúškom čučoriedkovice alebo borovičky s horcom určite príjemne podráždia vaše chuťové poháriky. Na salaši si opečiete výbornú oravskú slaninku, v krbovej miestnosti sa môžete zahryznúť do pečeného prasiatka, v salóniku s krbom si pri blikajúcom ohni štrngnete s pohárom dobrého vínka. Povestný čerstvý oravský vzduch vás spolu s nápojmi osvieži pri posedení na terase.

Orava a blízky Liptov je ideálne prostredie na uskutočnenie zaujímavých výletov do okolia a ponúka niekoľko zaujímavých možností na využitie voľného času.

Jednou z najväčších turistických atrakcií severného Slovenska je Oravský hrad, vybudovaný ako „orlie hniezdo“ na skale nad riekou Orava v Oravskom Podzámku.

Vodná nádrž Oravská priehrada je súčasťou vodného diela Orava, vybudovaného na sútoku Bielej a Čiernej Oravy. Nachádza sa na severe Slovenska v rovnomennom regióne.

Múzeum oravskej dediny Zuberec – Brestováje je umiestnené v prekrásnom prírodnom prostredí v podhorí Roháčov. Viac ako 50 stavieb ľudovej architektúry je tu rozostavených v niekoľkých celkoch, ktoré pripomínajú jednotlivé časti Oravy – Dolnooravský rínok, Hornooravská ulica, Goralské lazy.

Roháčské plesá

Thermalpark v Oraviciach (15 min. autom) leží na území regiónu Oravy – Západné Tatry, takmer na hranici s Poľskou republikou. Z hĺbky 1611 m vyviera prírodná termálna voda s blahodárnym účinkom s teplotou 58 °C, ktorá sa vlieva do všetkých bazénov v areáli THERMAL ORAVICE o ploche 1545 m2.

Zobraziť menejZobraziť viac
Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť