Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Starostlivosť o zovňajšok má svoje čaro. Omladenie pleti ošetrením Hydra Beauty Facial v inVisage.

30
Popis ponuky

1. Extrakcia a čistenie do hĺbky - na odstránenie nežiaducich mazových zátok z pórov kože slúži extrakčný nadstavec, ktorý využíva princíp vákua s technológiou Vortex. Následkom prvých dvoch krokov procedúry sú póry „otvorené“ a ľahko sa dajú zbaviť nečistôt. Pri extrakcii sa zameriavame najmä na takzvanú T-zónu tváre, teda oblasť čela a nosa. Na čistenie sa používa činný hydratačný roztok s prirodzenými látkami kyseliny salicovej následkom čoho sú póry zminimalizované.

2. Exfoliácia - teda odstraňovanie odumretého tkaniva pomocou exfoliačného nadstavca jemnými brúsnymi hrotmi. Sila abrazie je volená špecificky podľa konkrétneho typu pleti pacienta. V tomto kroku výkonu sa používa roztok obohatený glukosamínmi, kyselinou mliečnou a výživnými výťažkami z rias. Ošetrením sa odstránia mŕtve bunky kože, docháza teda k jemnému obrúseniu povrchu pleti a zároveň je silne podporená jej hydratovanosť.

3. Chemický peeling - do kartridžového nadstavca sa vloží ampulka s roztokom kyseliny glykolovej a salicylovej. K dispozícii sú rôzne sily peelingu podľa stavu a potreby pleti. Tento krok je pri ošetrení možné vynechať.

4. Použitie komplexu peptidov - do kartridžového nadstavca sa vloží ampulka s roztokom peptidov - Acetyl Octapeptid-3 a Palmitoil Dipeptid-5. Tento roztok minimalizuje jemné línie a vrásky a obnovujú pružnosť pokožky.

5. Aplikácia antioxidantov a hydratácia - Ošetrenie sa robí nadstavcom na infúziu roztoku do kože. Roztok Antiox-6 obsahujúci mix antioxidačných látok, kyselinu hyalurónovú, extrakt z bieleho čaju, extrakt z pagaštanu konského a biotín. Zaručuje maximálnu hydratáciu a ochranu a vyživenie pleti po ošetrení.

Ošetrenie Hydra Beauty – Facial je vykonávané pomocou účinného kozmetického prístroja najnovšej generácie so širokým využitím v oblasti neinvazívneho kozmetického ošetrenia. Vďaka jeho možnostiam pri ošetrovaní, čistení a omladzovaní pleti je nenahraditeľný pre dosiahnutie viditeľných výsledkov na pokožke.

Účinky multifunkčného kozmetického prístroja

Ponúka okamžitý a viditeľný výsledok bez nutnosti rekonvalescencie. VÝSLEDKOM JE VYPNUTÁ, JASNÁ, ROZŽIARENÁ A VÝRAZNE OMLADENÁ PLEŤ.

Ošetrenie napomáha ozdraviť pokožku, vyhladzuje jemné vrásky, vyrovnáva hydratáciu pleti a redukuje kožný maz aj rozšírené póry. Taktiež je vhodné pri odstraňovaní hyperpigmentácie alebo pri poškodení pleti slnkom.

Hydra Beauty – Facial je unikátne ošetrenie efektívne pre všetky typy pleti v každom veku.

Salón dokonalého vzhľadu a regenerácie.

Salón krásy inVisage vás pozýva do sveta dokonalej krásy a relaxu, kde môžete v príjemnom prostredí zabudnúť na každodenné starosti, zregenerovať svoje telo i myseľ a dopriať si komfortný pocit dokonalého uvoľnenia, z ktorého pramení príťažlivosť, spokojnosť a úspešnosť každého z nás.

Pocit relaxu a starostlivosť o zovňajšok má svoje čaro. Preto sa salón krásy inVisage už vyše 11 rokov stará o harmóniu tela a duše mužov i žien, ktorí chcú pre seba a svoj vzhľad urobiť niečo výnimočné.

Ponúkame vám široké spektrum služieb s vysokým štandardom kvality, profesionálne a komplexné programy pre exkluzívnu starostlivosť o vaše vlasy, pleť a telo.

Zažite zmenu podľa vlastných predstáv, navštívte naše centrum krásy a tím odborníkov vám pomôže naplniť ciele, po ktorých túžite...

Zobraziť menejZobraziť viac
34,90 €
50 €

Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
34,90 €
50 €

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť

51
29