Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Príjemný penzión Sisi s raňajkami len kúsok od termálnych kúpeľov Podhájska.

22
Popis ponuky

Penzión Sisi ponúka ubytovanie v dvoj-, troj- a štvorlôžkových izbách, apartmánoch, prípadne v rodinnom apartmáne pre 5 osôb. Všetky izby sú veľmi priestranné, vkusné a útulné. Každá má vlastnú kúpeľňu s WC, sprchovým kútom a uterákmi, TV prijímač, wifi a chladničku. Dvojlôžkové izby Štandard sa nachádzajú na prízemí, ostatné izby sa nachádzajú na prvom poschodí. Každá izba má patio so sedením.

V dvoch dvojlôžkových izbách Štandard s manželskými posteľami je možnosťou prístelky v podobne rozkladacieho gauča.

K dispozícii sú aj tri apartmány – Biely, Zelený a Hnedý. Pozostávajú z kuchynky, kúpeľne, obývacej a spálňovej časti a sú zariadené moderným nábytkom. V spálňovej časti sa nachádza manželská posteľ, v obývačkovej časti je rozkladacia sedačka, z ktorej sa dajú vytvoriť dve prístelky. V kúpeľni je sprchový kút, umývadlo a toaleta. Kuchynka s jedálenským stolom je vybavená varnou doskou, chladničkou, rýchlovarnou kanvicou a riadom. V každom apartmáne sa nachádza televízor a wifi. Každý apartmán je zariadený iným nábytkom a má tiež jedinečnú farbu a doplnky.

Rodinná izba vznikne spojením dvojlôžkovej izby s apartmánom. V takejto izbe je potom plne vybavená kuchynka a 2 kúpeľne.

Zobraziť menejZobraziť viac
89 €
114 €

Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
89 €
114 €

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť