Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Romantika priamo v centre Třebíča s večerou pri sviečkach, bazénom a platnosťou do júna 2021.

40
Popis ponuky

Ubytujte sa v komfortnom Grand Hoteli Třebíč v historickom centre mesta, ktorého pamiatky sú na Zozname svetového kultúrneho a prírodného dedičstva UNESCO.

Ubytovaní budete v hoteli v centre Třebíča. Čakajú na vás komfortné izby vybavené kúpeľňou a ďalším zariadením určeným pre príjemný pobyt. V izbe nájdete tiež LCD televíziu a trezor.

Tešiť sa môžete na výdatné raňajky, ktoré prebiehajú formou chutného bufetu. Jednu večeru budete mať výberom z menu. Druhá večera vás čaká pri sviečkach a bude tvorená z troch lahodných pokrmov.

Bezplatne a neobmedzene máte možnosť využívať skvelý hotelový bazén. Za poplatok však môžete navštíviť aj saunu či whirlpool.

Zámok Budišov

V zámku sa nachádza depozitár prírodovedného oddelenia Moravského zemského múzea a jeho časť je prístupná v priestoroch zámkov. Je chránený ako kultúrna pamiatka Českej republiky.

Zámok Jaroměřice nad Rokytnou

Štátny zámok Jaroměřice nad Rokytnou je baroková národná kultúrna pamiatka. Hneď vedľa zámku sa nachádza Chrám sv. Markéty. Na mieste dnešného zámku stávala stredoveká pevnosť. Podobu renesančného zámku a jeho existenciu dokladajú staré vyobrazenia Jaroměříc a skalné pivnice s chodbami.

Zámok Třebíč

Vznikol prestavbou pôvodného benediktínskeho kláštora v priebehu 16. storočia. Třebíčsky benediktínsky kláštor založili v roku 1101. Obnova začatá v roku 1957 upravila podstatnú časť zámku pre potreby Západomoravského múzea.

Zobraziť menejZobraziť viac
146 €
242 €

Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
146 €
242 €

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť