Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Kurzy orientálneho tanca, ktoré vás naplnia ženskou energiou a sebavedomím.

47
Popis ponuky

Štúdio DezOriental je jedno z prvých štúdií zameraných na výuku orientálnych tancov na Slovensku. Kurzy vedú skúsené a kvalifikované lektorky s bohatou tanečnou a pedagogickou praxou a skúsenosťami v odbore.

Vyformujte si postavu, zatancujte si, popracujte na kondičke, zrelaxujte telo i ducha v kurze orientálneho tanca pre začiatočníčky, ktorého zameraním je naučiť vás zaobchádzať so svojim telom, cielene ovládať jednotlivé časti, základné pohyby, držanie tela, kroky, kombinácie, rozvinúť v sebe celú ženskosť, nájsť nové telesné sebavedomie, ktoré posilní vašu osobnosť.

Orientálny brušný tanec v správnom prevedení má pozitívne zdravotné účinky na chrbticu, ženské orgány, pomáha proti inkontinencii, dopomáha celkovej rovnováhe a ohybnosti tela, spevňuje svalstvo, zvýrazňuje energiu a silu ženy a mnohé ďalšie..

Pre mladšiu generáciu ale aj ženy, ktoré chcú vyskúšať novší, modernejší štýl, je určený kurz tribal štýlu brušného tanca. Je to úžasná zmes klasického, orientálneho, tradičného folklórneho, indického tanca, flamenca s možnosťou zapájania aj moderných tanečných štýlov podľa vkusu a schopnosti tanečnice, napr. elektrobugy, hip hop a pod. Tribal/ tribal fusion styl tanca ovplyvňujú nové hudobné vplyvy, takže sa tancuje aj na elektronickú a populárnu hudbu, ktorá nemusí byť orientálna. Kostýmy pôsobia starodávne a sú nádherne zdobené. Je to skvelá kombinácia starodávnej minulosti a modernej súčasnosti.

Dance fit exotic je kondičné tancovanie, správne namixované z tancov z rôznych kútov sveta, ktoré vám pomôže vyformovať postavu, posilniť a ponaťahovať všetky svalové partie, nabrať kondičku, uvoľniť množstvo endorfínov a zdieľať radosť z ohybu a dobrú náladu. Pre všetky vekovky bez ohľadu na tanečné skúsenosti.

Tréningy sa skladajú z piatich častí:

  • úvodné rozohriatie
  • posilovanie s vlastným telom
  • samotné kondičné exotic tancovanie v rytmoch orientu, flamenca, latina či afra
  • dynamická bhangra (vyskákanie sa po indicky)
  • záverečný strečing

Okrem rôznych štýlov orientálneho tanca sa v štúdiu organizujú aj tanečné kurzy a workshopy s iným tanečným zameraním a môžete tu navštevovať aj obľúbené kurzy jogy a pilatesu, ktoré sú taktiež pod vedením skúsených a certifikovaných lektorov.

Okrem kurzov štúdio organizuje aj hudobno-tanečné podujatia a tanečnice účinkujú na rôznych kultúrnych akciách, večierkoch, eventoch na Slovensku aj v zahraničí.

Súčasťou štúdia je aj tanečná skupina Versus, ktorú založila a vedie Zuzana Zelinová. Venuje sa Tribal štýlu brušného tanca, ITS/Fusion.

Zobraziť menejZobraziť viac
29,90 €
56 €

Poskytuje
Tagy
Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
29,90 €
56 €

Poskytuje
Tagy

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť

14