Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Parkhotel Centrum*** v Slovenskom raji s raňajkami a dlhou platnosťou.

Popis ponuky

Parkhotel Centrum*** je moderný trojhviezdičkový hotel ponúkajúci svojim hosťom jedno z najkvalitnejších a cenovo najvýhodnejších ubytovaní v Spišskej Novej Vsi. Objekt sa nachádza v centre, na okraji pamiatkovej zóny námestia v Spišskej Novej Vsi.

V obklopení pamiatok

Parkhotel Centrum sa nachádza v centre Spišskej Novej Vsi, na mieste, ktoré sa môže pýšiť hneď dvoma unikátmi - najvyššou kostolnou vežou na Slovensku (87 metrov) a námestím v zvláštnom, šošovkovitom tvare.

S autom aj bez auta

Polohu hotela ocenia hlavne tí, ktorí nemajú k dispozícii vlastné auto. Autobusová zastávka a vlaková stanica sú totiž od hotela vzdialené cca 10 minút chôdze.

Ubytovaní budete v komfortných izbách s TV, telefónom a minibarom. V reštaurácii sa môžete tešiť na tradičné špeciality slovenskej či medzinárodnej kuchyne.

Parkhotel Centrum*** po generálnej rekonštrukcii má k dispozícii 64 lôžok v:

  • jednoposteľových,
  • dvojposteľových,
  • dvojposteľových izbách s prístelkou,
  • apartmánoch,
  • apartmánoch de Lux.

Hotel poskytuje komfortné ubytovanie presahujúce štandard trojhviezdičkového hotela. Súčasťou izieb je WC, kúpeľňa, elektrický sušič vlasov, TV so satelitným príjmom, minibar, telefón s priamou voľbou, pripojenie na internet.

Apartmány de Lux majú vlastnú kuchyňu s kompletným vybavením a trezor na úschovu cenností. Priestranná obývacia izba a hala apartmánov je dispozične a interiérovo riešená tak, že je tu možnosť využitia ju na pracovné, či obchodné rokovania.

V prízemí hotela sa nachádza bezbariérový apartmán riešený v súlade s požiadavkami na stavby užívané osobami s obmedzenou schopnosťou pohybu.

Spišská Nová Ves bola založená v 13. storočí. Nachádza sa tu množstvo historických pamiatok, pričom k najvýznamnejším patrí gotický kostol, klasicistická mestská radnica, Provinčný dom, budova divadla. Je tu niekoľko múzeí a návštevníci sa môžu pokochať pohľadom na mesto z kostolnej veže. Každoročne sa tu konajú Spišské trhy a Spišské výstavné trhy.

Levoča bola založená v 13. storočí. Medzi jej najvýznamnejšie historické pamiatky patrí gotický kostol sv. Jakuba a renesančná radnica. Námestie lemujú meštianske domy, veľkú historickú hodnotu majú Thurzov dom, dom Majstra Pavla, Hainov dom, Mariássyho, Krupekov a Spillenbergov dom, Veľký a Malý župný dom. Každé leto sa tu koná kultúrny festival Dni Majstra Pavla.

Medzi zaujímavé mestá Spiša patria aj banské mestá Gelnica a Kežmarok. V Kežmarku sa každoročne koná festival Európske ľudové remeslo.

Vo východnej časti Spiša leží Spišský hrad, ktorý so svojou rozlohou 4 ha patrí k najväčším hradom v strednej Európe. Jeho najstaršie časti boli postavené v 11. – 12. storočí, neskôr vyhorel. V súčasnosti je postupne renovovaný. V júli sa tu koná Medzinárodný festival historických bojových umení.

Blízke okolie poskytuje taktiež možnosť turistiky a športu v Slovenskom raji a Vysokých Tatrách. V blízkosti sú lyžiarske strediská v Spišskej Novej Vsi a Levoči.

Zobraziť menejZobraziť viac
Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť