Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Tatranský relax v penzióne Snežienka s raňajkami a ubytovaním pre dieťa do 5 rokov.

26
Popis ponuky

Turistika

Vo Vysokých Tatrách sa nachádza približne 600 km značkovaných chodníkov, ktoré vás povedú po dolinách, k horským chatám či dvojtisícovým štítom. Za krásnymi výhľadmi vás vyvezú i tatranské lanovky, spodná stanica najznámejšej z nich sa nachádza len 5 minút chôdze od nášho penziónu - visutá lanovka vás odvezie zo Skalnatého plesa na druhý najvyšší vrch Tatier - Lomnický štít.

Cykloturistika

Viac ako 300 km dobre značených cyklotrás vám umoží poznávať región Vysokých Tatier aj na dvoch kolesách. Vydať sa môžete na rovinaté trate v podhorí, exponované výstupy až pod najvyššie štíty Tatier či cyklomagistrálu vedúcu takmer okolo celého pohoria Vysokých Tatier.

Vodné parky

V AquaCity Poprad, len 15 minút jazdy autom z penziónu Snežienka, si dokonale oddýchnete a zároveň sa aj zabavíte. Nájdete tu 13 vnútorných a vonkajších termálnych a relaxačných bazénov, 50 m krytý plavecký bazén, fitness a spinning centrum, športový areál na plážový futbal a volejbal, piesočnú pláž s beach barom, 6 tobogánov a viac ako 350 vodných atrakcií, hydromasáží, perličiek a vodných trysiek. Ponuku dopĺňajú thajské a relaxačné masáže, beauty centrum, kryocentrum, detské kútiky, ihriská a nové dvojpodlažné wellness centrum.

Tatralandia je najväčším celoročným areálom vodnej zábavy s ubytovaním na Slovensku, v Čechách a Poľsku. Nachádza sa 50 minút jazdy autom od penziónu. Počas letnej sezóny si na svoje prídu malí aj veľkí v 14 bazénoch s morskou, termálnou aj čírou vodou. Nudiť sa určite nebudete vďaka 26 toboganom a šmýkačkám, atrakciám vo Funparku či celodennému programu s najväčším animačným tímom na Slovenku.

www.snezienka.sk

Zobraziť menejZobraziť viac
Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť