Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Dokonalá pleť bez vrások. Lekárske vyhladenie vrások na vybranú oblasť tváre.

53
Popis ponuky

Vyhladenie vrások behom pár dní vďaka lekárskej aplikácii botulotoxínu. Výsledkom je postupné zjemnenie až úplné vymiznutie už existujúcich vrások a zároveň sa predchádza tvorbe nových vrások.

Ide o ambulantný zákrok, ktorý trvá niekoľko minút. Vlastná aplikácia trvá 10 - 20 minút. Po ošetrení miesta dezinfekčným činidlom sa roztok aplikuje tenkou ihlou (inzulinkou) pod kožu do príslušnej oblasti.

Prvé výsledky sa dostavujú po cca 48 hod., plne vyvinutý efekt je po 2 týždňoch. Doba trvania účinku je zvyčajne 3 - 6 mesiacov. Po opakovaných aplikáciách sa efekt predlžuje aj vďaka návyku pokojnejšej mimiky.

Zákrok vykonáva MUDr. Andrea Hergottová. V roku 2008 získala špecializáciu v odbore neurológia. Je členkou Slovenskej neurologickej spoločnosti a venuje sa i prednáškovej a publikačnej činnosti. Publikuje v neurologických odborných časopisoch, kde získala ako hlavný autor cenu Arnolda Picka za najlepšiu slovenskú prácu uvedenú v časopise Neurológia pre prax v roku 2008. V tom istom roku absolvovala aj školenie o použití injekčného botulotoxínu typu A za účelom redukcie mimických vrások na tvári a na liečbu hyperhidrózy (zvýšené potenie), čomu sa aj dodnes aktívne venuje.

Neurologická ambulancia NEUROGRAM

Ak hľadáte odbornú neurologickú pomoc, prípadne špecializované EMG vyšetrenie, ste na správnej adrese. Tím skúsených lekárov, ochotný personál a príjemné nadštandardné prostredie je vám k dispozícii.

Zobraziť menejZobraziť viac
65,90 €
140 €

Poskytuje
Tagy
Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
65,90 €
140 €

Poskytuje
Tagy

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť