Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Dovolenka v penzióne Ciriak pod Belianskymi Tatrami na skok od Chodníka korunami stromov.

18
Popis ponuky

Rodinný penzión, ktorý sa nachádza v rázovitej goralskej obci Ždiar, medzi Belianskymi Tatrami a Spišskou Magurou. Z okien penziónu si môžete vychutnať nádherný pohľad na prekrásnu panorámu Belianskych Tatier. Ak túžite po dokonalom oddychu a máte radi prírodu, tu je to pravé miesto pre relax.

Komfortné ubytovanie v príjemne zariadenom rodinnom penzióne s celkovou kapacitou pre 22 osôb. K dispozícii sú dve dvojlôžkové, dve trojlôžkové a dve štvorlôžkové izby ako aj jeden komfortný dvojizbový apartmán s kapacitou pre 4 osoby. K výbave každej izby aj apartmánu patrí televízor so satelitným príjmom, bezplatné wifi pripojenie na internet a vlastná kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou.

Súčasťou penziónu sú dve plne zariadené kuchyne s možnosťou prípravy vlastného stravovania. Nechýba tu ani štýlová spoločenská miestnosť s krbom, televízorom so satelitným príjmom a pohodlným posedením, v ktorej sú hosťom po objednaní servírované raňajky, resp. večera (možnosť polpenzie). Pre ratolesti je tu pripravený detský kútik s množstvom hračiek. Príjemne relaxovať môžu ubytovaní hostia taktiež v areáli penziónu s možnosťou vonkajšieho posedenia, grilovania a varenia chutného kotlíkového gulášu. Parkovanie je zabezpečené priamo pri ubytovaní.

Váš pobyt v penzióne si môžete spríjemniť všemožnými aktivitami, či už športovými, kultúrnymi alebo relaxačnými, ako napr. turistikou, návštevou termálnych kúpalísk, historických hradov, múzeí, alebo jaskýň.

Penzión sa pýši skvelou pozíciou medzi 2 lyžiarskymi strediskami. Skicentrum Strednica je vzdialené 800 m a Skicentrum Strachan sa nachádza vo vzdialenosti 200 m.

Pobyt si môžete spríjemniť výletom do Svetelného dómu, ktorý leží len 50 m od penziónu a ponúka rôzne svetelné atrakcie. Určite by ste mali navštíviť Bachledovu dolinu, kde sa môžete pokochať výhľadom na Belianske Tatry z Chodníka korunami stromov.

  • Stone Art Gallery v Ždiari (200 m)
  • Múzeum Ždiarsky dom (3 km)
  • Belianska jaskyňa v Tatranskej Kotline (10 km)
  • Galéria Dobrá Hračka v Tatranskej Lomnici (19 km)
  • Tricklandia Starý Smokovec (25 km)
  • Termálne kúpalisko Vrbov (33 km)
  • AquaCity Poprad (33 km)
  • Splav po rieke Dunajec (36 km) atď.

Jazda s konským záprahom

Jazda s konským záprahom je neoddeliteľným čarom romantickej dovolenky v rázovitej obci. Spoznajte Ždiar a jeho priľahlé časti v celej svojej kráse, či už dennou alebo večernou jazdou konským záprahom, ktorý je vám k dispozícii priamo v penzióne.

Zobraziť menejZobraziť viac
82 €
100 €

Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
82 €
100 €

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť