Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Hotel Occidental**** alebo Occidental Praha Five**** blízko historického centra už od 1 noci.

22
Popis ponuky

Hotel Occidental Praha**** (predtým Barceló Praha) má vynikajúcu polohu vo finančnej štvrti, blízko Kongresového centra. Z hotela sa ľahko a rýchlo dostanete k medzinárodnému letisku Václava Havla aj k turisticky zaujímavým miestam, ako je Vyšehrad, Václavské námestie alebo Pražský hrad. Preto je hotel ideálnou voľbou na výlety aj služobné cesty.

Vybavenie hotela zodpovedá moderným trendom. Hotel má svoje vlastné multifunkčné konferenčné sály s denným svetlom a kapacitou až 350 osôb. Z hotela dôjdete pešo za niekoľko minút ku kanceláriám Hewlett Packard, Raiffeisenbank alebo Microsoft.

Vďaka premyslenej gastronomickej ponuke si okrem tradičnej českej kuchyne hostia vychutnajú aj bohaté raňajky formou bufetu. V novom lobby bare B-Lounge sa podáva široký výber vín, likérov, destilátov a, samozrejme, aj slávne miestne české pivo.

Služby:

  • Wi-Fi zdarma
  • Nové zariadenia pre konferencie
  • Bankomat
  • Zmenáreň
  • Catering
  • Domovník
  • Minimarket
  • Preprava
  • Parkovisko

Ubytovanie

Všetkých 230 izieb hotela Occidental Praha má moderné a praktické zariadenie ladené do jemných farieb, aby si mohli hostia čo najlepšie oddýchnuť a relaxovať. Navyše v nich nájdete vybavenie poslednej generácie podľa konceptu B-Room, ktorý je navrhnutý pre uspokojenie tých najnáročnejších klientov. Hlavným cieľom je premeniť pobyt v tomto krásnom meste v nezabudnuteľný zážitok a k tomu prispieva aj nádherný panoramatický výhľad, ktorý sa otvára priamo z okien hotelových izieb.

Gastronómia

Hotel Occidental Praha**** má ponuku zdravých jedál, z ktorej si vyberú aj tí najväčší gurmáni. V hotelových reštauráciách sa príprave jedál venuje veľká starostlivosť, aby si hostia užili dokonalú harmóniu chutí. Vyberajú sa tu tie najkvalitnejšie ingrediencie, vždy sa dbá na dodržiavanie najvyšších štandardov kvality, ktorá je charakteristická pre všetky hotely Barceló Hotel Group.

Reštaurácia Doré je ideálnym miestom na oddych a vychutnanie si raňajok, organizovanie súkromných akcií alebo spoločných jedál pre skupiny (na vyžiadanie).

B-Lounge (Po - Pia: 10.00 - 24.00 hod., So - Ne: 10.00 - 01.00 hod.) je špeciálnym miestom, kde sa ponúkajú jedlá à la carte, vína, likéry, koktaily a aperitívy. Tím Barceló je zárukou vysokej kvality poskytovaných služieb, ktoré premenia váš pobyt v nezabudnuteľný zážitok. Otváracia doba B-Lounge: pondelok až piatok: od 10:00 do polnoci víkendy: od 10:00 do 01:00 hod.

Hotel Occidental Praha Five**** (člen Barceló Hotel Group, predtým Barcelo Praha Five) ťaží zo skvelej polohy v blízkosti pražskej historickej časti v susedstve novej nákupné a obchodné zóny. Vo vzdialenosti iba 350 metrov sa nachádza najväčší pražskej obchodné centrum Nový Smíchov s viac ako 130 obchodmi známych značiek a reštauráciami. Stanica metra Anděl, ktorá je vedľa hotela, zaručuje rýchle a jednoduché spojenie do všetkých záujmových miest Prahy.

Hostia si tu môžu vybrať niektorý zo 134 izieb, ktoré ponúka atmosféru absolútneho pokoja a harmónie. Vo všetkých izbách je k dispozícii trezor, služba Wi-Fi zdarma a klimatizácie pre dokonalý pobyt.

V reštaurácii Vltava, na ktorú je napojená letná vonkajšia terasa sa podávajú raňajky, obedy a tiež večere. V cene pobytu máte zahrnuté chutné raňajky.

Ľahké jedlá, nápoje a koktaily si môžete tiež dať v hotelovom lobby bare.

Ďalšími z doplnkových služieb sú zóna fitness a masážne priestory. Hotel ponúka aj kompletné zabezpečenie výletov. Hotel Occidental Praha Five je pekný, moderný, avantgardný a pohodlný hotel. Dokonalý východiskový bod pre poznávanie fascinujúceho mesta Prahy.

Návšteva centra Prahy

Navštívte najzaujímavejšie pamiatky mesta, ako je Karlov most, Národné múzeum, Národné divadlo alebo preslávený Pražský hrad, kde môžete sledovať výmenu stráží.

Cena: od 450 CZK

Výlet do Karlových Varov

Navštívte toto vychýrené a krásne kúpeľné mesto v západných Čechách, kde má svoj pôvod známa značka skla Moser.

Cena: od 1 490 CZK

Výlet do Českého Krumlova

Mesto, ktoré sa nachádza v južných Čechách, bolo v roku 1992 zapísané na Zoznam svetového kultúrneho dedičstva UNESCO.

Cena: od 1 860 CZK

Všetky výlety sú zabezpečované cez hotel. Aktuálny kurz nájdete TU.

Pražský hrad je najväčším hradom na svete, pamätné miesto Českej republiky, v minulosti sídlo českých panovníkov, v súčasnosti sídlo prezidenta. Pražský hrad láka svojich návštevníkov Katedrálou sv. Víta, bazilikou sv. Juraja, Starým a Novým kráľovským palácom, Španielskym sálou, Daliborka a Zlatú uličkou. V katedrále sv. Víta sú uložené české kráľovské korunovačné klenoty, vo veži je umiestnený najväčší český zvon Zikmund a v mauzóleu odpočívajú králi a cisári.

Karlov most s 30 sochami a súsošiami patrí k najnavštevovanejším pražským pamiatkam. Most spája oba brehy Vltavy, na strane Starého Mesta dominuje vstupu na most Staromestská mostná veža, na Malej Strane Malostranská mostná veža. Karlov most je jedným z najkrajších mostov sveta, z ktorého sa návštevníkom Prahy otvára panoráma Pražského hradu a Petřína a pohľad na ďalšie pražskej mosty.

  • Staromestské námestie
  • Václavské námestie

Pri vašich potulkách Prahou odporúčame navštíviť aj ďalšie turisticky významné miesta, medzi ktoré určite patrí:

  • Malostranské námestie
  • Pražské Jezulátko
  • ostrov Kampa
  • Královská záhrada
  • palác Smiřických v Praze
  • Petřín
  • Židovská čtvrť (Josefov)
  • Novoměstská radnice v Praze
  • Rudolfinum
  • Villa Bertramka atd.

Ak vás láka kultúra, poteší vás skutočne obrovské množstvo konaných podujatí - koncerty, divadlá, festivaly, divadlá, výstavy či exkurzie, odporúčame vyhľadať si podľa termínu vášho pobytu aktuálny program TU.

Zobraziť menejZobraziť viac
Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť

50
50
50