Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Ekologický Plaza Alta Hotel**** len 10 minút od centra Prahy s raňajkami.

23
Popis ponuky

Pražský hrad je najväčším hradom na svete, v minulosti slúžil ako sídlo českých panovníkov, v súčasnosti je sídlom prezidenta. Pražský hrad láka svojich návštevníkov Katedrálou sv. Víta, bazilikou sv. Jiří, Starým a Novým kráľovským palácom, Španielskym sálom, Daliborkou a Zlatou uličkou. V katedrále sv. Víta sú uložené české kráľovské korunovačné klenoty, vo veži je umiestnený najväčší český zvon Zikmund a v mauzóleu odpočívajú králi a cisári.

Karlov most s 30 sochami a súsošiami patrí medzi najnavštevovanejšie pražské pamiatky. Most spája oba brehy Vltavy, na strane Starého Mesta dominuje vstupu na most Staromestská mostná veža, na Malej Strane Malostranská mostná veža. Karlov most je jedným z najkrajších mostov sveta, z ktorého sa návštevníkom Prahy otvára panoráma Pražského hradu a Petŕína a pohľad na ďalšie pražské mosty.

Václavské námestie je obchodným a spoločenským srdcom Prahy s množstvom hotelov a prestížnymi obchodmi. Je tradičným miestom osláv, demonštrácií a masových stretnutí. Na hornom konci námestia stojí jazdecká socha sv. Václava, za ňou dominantné budova Národného múzea, v dolnej časti je pešia zóna. Na námestí sú postavené skvosty českej architektúry - Palác Koruna , Rokoko , Wiehlův dom.

Zobraziť menejZobraziť viac
55 €
71 €

Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
55 €
71 €

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť