Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Výnimočný relax v apartmánoch hotela Crocus**** pri Štrbskom plese s polpenziou a bonusmi.

Popis ponuky

Apartmánový hotel Crocus**** sa nachádza priamo v centre Štrbského Plesa medzi centrálnym parkoviskom a železničnou stanicou. Hotel ponúka svojim hosťom nadštandardné ubytovanie v 65 komfortných apartmánoch pre individuálnu, rodinnú a firemnú klientelu.

Súčasťou apartmánov je televízor, satelit, prístup na internet, trezor, telefón, krbová piecka, kuchynský kút a samostatný šatník. Celý objekt disponuje bezbariérovým prístupom.

Stravovacie služby poskytuje reštaurácia hotela. Hostia si môžu vychutnať poctivú domácu kuchyňu s prvkami modernej gastronómie založenej na lokálnych a sezónnych surovinách. Dôkazom výborných služieb sú predovšetkým spokojní hostia, rodiny s deťmi, mladé páry, obchodní cestujúci ale aj podniky, združenia a kluby, ktoré sa do Hotela CROCUS****pravidelne vracajú.

Užite si nerušený relax v privátnom wellness hotela Crocus. Rezervujte si váš čas vopred a relaxujte vo vírivke, fínskej saune, infra saune a oddychovej zóne.

V privátnom wellness nájdete: jacuzzi, fínsku saunu, infra saunu, chladiacu kaďu, masážne sprchy a oddychovú zónu. Počas oddychu vo wellness si môžete dopriať aj profesionálne masáže, napríklad klasickú masáž, masáž s cukrovo-vanilkovým peelingom alebo masáž s kozím mliekom podľa vášho výberu.

Vo wellness nájdete aj telefón na spojenie s apartmánom a recepciou a hudobné zariadenie. Rezervácia je možná už pri rezervácii pobytu a taktiež je možnosť objednávky sektu a iných nápojov.

Rodiny s deťmi si v hoteli Crocus prídu na svoje. Okrem bohatého zázemia, priestranných apartmánov s vybavením a detským kútikom je k dispozícii herňa s rozlohou 120 m2 s ping-pongovým stolom, X-BOXom a spoločenskými hrami. V reštaurácii nechýba detské rozprávkové menu, pastelky a omaľovánky pre deti.

Štrbské pleso (300 m)

Spríjemnite si pobyt vo Vysokých Tatrách či už prechádzkami, športom, kúpaním alebo zábavou pre celú rodinu. Začať môžete "povinnou" prechádzkou okolo Štrbského Plesa, ďalej okolo Nového Štrbského plesa s výstupom na Móryho vyhliadku, následne okolo Jazierok lásky (400 m od hotela) smerom k Námestiu MS 1970. Vo Vysokých Tatrách sa nachádza približne 600 km značkovaných chodníkov - vrátane takých, ktoré sú vhodné aj pre malé detské nožičky.

Lanovka na Solisko (1,4 km)

Lanovka vás vyvezie k najmladšej vysokohorskej chate vo Vysokých Tatrách vo výške 1840 m n. m. Počas jazdy si vychutnáte tie najkrajšie výhľady - uvidíte Kriváň, Štrbské pleso, možno aj hotel Crocus, vodopád Skok aj Kráľovu hoľu.

(ilustračné foto) Popradské pleso (5 km)

Táto túra je nenáročná, vhodná pre zdatných, ale aj začínajúcich turistov, a rovnako ju zvládnu bez problémov aj rodičia s deťmi.

Digitálna galéria Poliankovo (13 km)

Vďaka technológiám tu budú môcť návštevníci zistiť, aký je to pocit, stáť na najvyššom vodopáde našej planéty, splaviť neznámu rieku či prejsť cez Severný pól. Využíva rôzne formy prezentácie, ako sú digitálne simulácie, virtuálna realita, 3D projekcie, rozšírená realita, fotografie či tieňohra. Viac na www.poliankovo.sk.

Tricklandia (16 km)

Až 24 nevšedných atrakcií. Optické ilúzie, antigravitačné miestnosti, najkrajšie zrkadlové bludisko v strednej Európe a mnoho iného.

(ilustračné foto) Galéria Dobrá Hračka (23 km)

Dobrá Hračka v Tatranskej Lomnici je miesto, kde na ploche 500 m2 nájdu deti množstvo hier a atrakcií, naučia sa dopravné predpisy, vyskúšajú si rôzne hračky.

Biofarma Východná (25 km)

Spoznajte zážitkovou formou proces chovu kráv a ovečiek na liptovskej farme, naučte sa viac o výrobe a spracovaní mlieka, ochutnajte tie najčerstvejšie syry ešte predtým, ako poputujú do obchodov. Stretnite sa s farmárskymi zvieratami naživo.

Múzeum Liptovskej dediny Pribylina (25 km)

Múzeum liptovskej dediny sa výrazne odlišuje od ostatných múzeí v prírode predovšetkým formou zástavby a skladbou objektov. Je obrazom stredovekého sídla s výsadami a právami mestečiek.

AquaCity Poprad (30 km)

V aquaparku je trinásť bazénov s termálnou vodou s teplotou od 28 °C do 38 °C. Samozrejmosťou sú tobogany a mnoho ďalších vodných atrakcií. K dispozícii je aj plavecký a detský bazén.

Chodník korunami stromov (38 km)

Bachledka je veľkým lákadlom pre rodičov s deťmi, aj pre seniorov. Ak vám nerobia problém výšky, vyberte sa na chodník v korunách stromov v Bachledovej doline. Zo zeme sa rýchlo a ľahko dostanete až do výšky 24 m. Veža v tvare špirály meria 32 m a dopraje vám výhľad, ktorý bude stáť za to! Pieniny, Belianske Tatry aj Zamagurie budete mať ako na dlani. Vyhliadková trasa meria 600 m.

Zobraziť menejZobraziť viac
Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť