Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Leto v termáloch v Hoteli Park Inn Sárvár**** alebo Park Inn Zalakaros**** s polpenziou a deťmi zdarma.

20
Popis ponuky

Rodinná dovolenka v jednom z najnavštevovanejších wellness hotelov v Maďarsku vôbec, v kids friendly hoteli Park Inn! Luxusný relax na najvyššej úrovni, fantastické jedlo, vkusne zariadené izby a stopercentný servis. Vychutnajte si odpočinok v pravom slova zmysle v termálnych kúpeľoch Sárvár, ktoré sú priamo prepojené s hotelom.

Kúpele Sárvár

Termálne kúpele Sárvár s vodnou plochou o rozlohe viac ako 5000 m2 (termálnou vodou 36 °C) sú s hotelom prepojené vyhrievanou krytou chodbou. Investície v roku 2010 zabezpečili výstavbu novej budovy, ktorá ponúka možnosť celkovej relaxácie, zábavy a liečenia pre celú rodinu, od bábätiek až po starých rodičov. Pobyt v Sárvári môže byť zážitkom pre každého.

Staršia kúpeľná budova spolu s novými vonkajšími a krytými bazénmi aj naďalej predstavuje centrum rekreácie, dobitia energie a liečenia sa. Exkluzívny saunový svet bol rozšírený o vnútornú a vonkajšiu fínsku saunu, bio a parnú saunu, aróma kabíny a Kneippov kúpeľ.

V novej budove, ktorá je orientovaná na rodiny, nájdete detský bazén, vírivku, bazén s vlnobitím, lezeckú stenu a 3 tobogany, ktoré sú garanciou dobrej zábavy. Svet bábätiek ponúka pohodlie pre najmenších, nájdete tu kuchynku pre bábätká, hrací kútik, prebaľovací pult a odpočinkovú miestnosť. Deti od 3 rokov môžu navštíviť detský kútik s vychovávateľkami.

Park Inn Zalakaros ****

Radisson Park Inn otvoril v lete 2017 úplne nový hotel v obľúbenom kúpeľnom meste Zalakaros pri Balatone, 1 hodinu jazdy na juh od Park Inn v Sárvári. Dostanete tu všetko, čo máte tak radi - skvelé služby 4* hotela a možnosť ísť z hotela v župane rovno do kúpeľov. Hotel leží len kilometer od centra mesta, 3 km od vlakovej stanice a len 25 km od krásnej Budapešti. Rodiny s deťmi majú k dispozícii okrem širokej ponuky vodných atrakcií tiež detskú herňu, animačné, športové a zábavné programy.

Kúpele Zalakaros

Hotel je prepojený s rozsiahlym termálnym komplexom Granit Thermal and Medical Spa s 25 bazénmi, toboganom a detským svetom s viac ako 60 atrakciami a vodnými atrakciami. Nechýba svet sáun a široké možnosti wellness procedúr.

Zobraziť menejZobraziť viac
319 €
398 €

Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
319 €
398 €

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť