Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Aparthotel Belveder len pár metrov od lanovky na Lomnický štít (až 2 deti do 12 rokov zdarma).

40
Popis ponuky

Apartmány Belveder sú situované v atraktívnej časti Tatranskej Lomnice na jedinečnom mieste pre uskutočnenie vyhliadkových výletov lanovkou i výletov po zaujímavých turistických trasách. Tatranská Lomnica leží priamo pod úpätím Lomnického štítu, ktorý je dostupný visutou lanovkou.

Apartmánový dom Belveder sa nachádza v centre Tatranskej Lomnice v Tatranskom národnom parku. Ponúka ubytovanie s možnosťou vlastného stravovania a bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet v celom ubytovacom zariadení.

Dvojlôžkové izby 2 + 0

Dvojlôžkové izby sú súčasťou zariadenia od apríla 2019, disponujú vlastným sociálnym zariadením, stoličkou a stolom.

  • Izba s manželskou posteľou alebo dvomi oddelenými lôžkami
  • TV/SAT
  • Rýchlovarná kanvica
  • Konferenčný stolík (s výnimkou izby Economy)
  • Samostatná kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC
  • Wifi

Apartmány 2 + 2

Všetky apartmány v Aparthotel Belveder boli postavené v roku 2014 a sú vybavené TV s plochou obrazovkou so satelitnými kanálmi a rozkladacou pohovkou. Ich súčasťou je priestor na posedenie, kuchynský kút a kúpeľňa so sprchovacím kútom.

  • Predsieň so šatníkom
  • Spálňa s možnosťou prístelky
  • Obývacia miestnosť s rozkladacou pohovkou
  • Konferenčný stolík
  • TV/SAT
  • Kuchynský kút s chladničkou
  • Samostatná kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC

Stravu si môžete dokúpiť v reštaurácii Corner, ktorú nájdete v budove vášho ubytovania.

Relaxačné centrum Wellness Belveder sa nachádza v príjemnom prostredí Tatranskej Lomnice v budove ubytovania apartmány Belveder.

  • maxi vírivka
  • fínska sauna
  • infrasauna
  • relaxačná miestnosť „Brezový háj“

Ako prvé v Tatrách ponúka originálny pivný kúpeľ s vlastnou receptúrou, ktorý dokonale uvoľní telo aj myseľ. K pivnému kúpeľu sa podáva chutné Tatranské čapované pivo.

Vo wellness centre nájdete tiež široký výber špeciálnych regeneračných kúpeľov v drevených kadiach s hydromasážou. Príjemným zakončením odpočinku je pedikúra Happy Feet, so vstupom na boku budovy.

Vysoké Tatry sú najvyšším pohorím na Slovensku a v Poľsku s alpským charakterom. Majú rozlohu 341 km² a nájdete tu až 29 vrcholov prevyšujúcich výšku 2 500 metrov.

Spišský hrad

Spišský hrad je úžasná a monumentálna stavba, jedinečná svojho druhu v Európe. Spišský hrad patrí k najväčším hradným komplexom v Európe a spolu s okolitými stredovekými pamiatkami Spišská Kapitula, Spišské Podhradie a kostol Žehra je zapísaný do zoznamu pamiatok svetového kultúrneho a prírodného dedičstva UNESCO. V hradnom komplexe sa nachádzajú expozície Spišského múzea o dejinách hradu, stredovekých zbraniach a feudálnej justícii.

Levoča patrí medzi najkrajšie historické mestá na Slovensku. Už v roku 1317 bola kráľovským mestom. V meste je zachovaných mnoho pamiatok – Chrám sv. Jakuba, radnica, evanjelicky kostol, stredoveký pranier a viac ako 60 meštianskych domov.

Belianska jaskyňa, Ždiar, Javorina, Zakopané

Pri návšteve Vysokých Tatier určite nevynechajte prehliadku Belianskej jaskyne (10 minút autom od hotela). Belianska jaskyňa ponúka pagodovité stalagmity, sintrové vodopády a rôzne bizarné skalné útvary s neobjasneným pôvodom.

Obec Ždiar patrí medzi klenoty Slovenska. Rázovitá podtatranská obec so svojimi typickými tradíciami, zvyklosťami, folklórom a kultúrou leží v prekrásnom prírodnom prostredí. Je špecifická zachovanou ľudovou architektúrou, goralským osídlením, ľudovými zvykmi, goralským krojom a tanečným folklórom.

Zakopané má medzi turistickými strediskami v Poľsku absolútne dominantné postavenie. A to po celý rok, nielen v zime. Takmer celý turistický ruch sa tu koncentruje na slávnu ulicu Krupówki a jej najbližšie okolie.

AquaCity Poprad

V aquaparku AquaCity Poprad zažijete príjemné chvíle plné zábavy. V okolí aquaparku sa nachádza mnoho zaujímavostí, hneď za rohom je slovenské najkrajšie a najväčšie pohorie Tatry, ktoré je ako stvorené na turistiku. Celoročné vonkajšie bazény s teplotou 30 – 38 °C sú ideálnym miestom na oddych a uvoľnenie.

Tip na zimu: Apartmány sa nachádzajú v blízkosti lyžiarskeho areálu len 350 m od kabínkovej lanovky na Lomnický štít a lyžiarskeho strediska SKI CENTRUM Tatranská Lomnica s najvyššie položenou a zároveň najdlhšou zjazdovkou na Slovensku.

Zobraziť menejZobraziť viac
179 €
298 €

Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
179 €
298 €

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť

36