Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Makarská riviéra: Dovolenka na 10 dní vo Vile Marta s dopravou a možnosťou polpenzie i poistenia.

Vila Marta
0 / 5
Popis ponuky

Podgora je vyhľadávané, rušné a napriek tomu veľmi malebné mestečko na Makarskej riviére, 10 km južne od Makarskej. Krásne kamienkové pláže lemujú živú promenádu ​​s vysokými palmami, radom štýlových reštaurácií a barov. Všetka infraštruktúra cestovného ruchu (obchody, požičovne áut, motoriek, bicyklov, vodné športy, tenisové kurty, zmenárne), široká ponuka fakultatívnych výletov, možnosť prechádzok do Tučepi či tanec v diskokluby na okraji letoviska. Hlavnou dominantou mestečka je pamätník v tvare krídel čajky, od ktorého je nádherný výhľad na celú Podgora aj protiľahlé ostrovy Hvar a Korčula.

Vila Marta sa nachádza v pokojnejšej časti letoviska a ponúka ubytovanie v dvojposteľových izbách alebo troch až šesťlôžkových apartmánoch. Väčšina izieb má balkón orientovaný na more a súčasťou vily je tiež veľká spoločná terasa (cca 80 m2), kde je krásny výhľad na letovisko a more.

Vzdialenosť vily od mora aj centra je cca 200 m. Reštaurácia je vzdialená na 10 minút pešo.

Dvojlôžková izba je vybavená manželským dvojlôžkom, skriňou, nočnými stolíkmi, stoličkami a stolom, balkónom a kúpeľňou so sociálnym zariadením. Dve dvojlôžkové izby majú na poschodí oddelenú, plne vybavenú kuchyňu s 2 oddelenými chladničkami pre každú izbu zvlášť.

Apartmán (4-5 lôžok) má dispozíciu 2 + kk. Oddelené spálne sú vybavené manželským dvojlôžkom, skríň a balkónom. Jedna spálňa je tiež vybavená ďalším pevným lôžkom. Kuchynka je umiestnená v jednom z izieb a je vybavená chladničkou, dvojplatňovým varičom, rýchlovarnou kanvicou a základným vabavením. V izbe je tiež jedálenský stôl so stoličkami. Spálňa orientovaná na more je vybavená klimatizačnou jednotkou. Apartmán má 1x balkón s výhľadom na more. Priestranná kúpeľňa so sprchou, toaletou a umývadlom sa nachádza v predsieni medzi spálňami. Apartmán je ideálny pre rodiny s deťmi alebo priateľov. Klimatizácia je za príplatok (1 €/hod.), tzn. nie je obsiahnutá v cene.

Doprava je zaisťovaná kvalitnými luxusnými autobusmi Fun & Relax spoločnosti RegioJet, a. s., disponujúcimi kolektívom kvalifikovaných a profesionálnych vodičov. Každý autobus je vybavený klimatizáciou, WC, multimediálnym zariadením, kávovarom. Multimediálne zariadenie umožňuje individuálne počúvanie hudby, sledovanie filmov či hranie hier, preto si so sebou nezabudnite zobrať vlastné slúchadlá. Počas prestávok si možno u vodiča zakúpiť nápoje a drobné občerstvenie za CZK. V cene autobusovej dopravy je zahrnutý aj doprovod technického sprievodcu, ktorý zaisťuje bezproblémový priebeh cesty

Chorvátska polpenzia (za príplatok) podávaná v príjemnej reštaurácii Srećko priamo pri mori. Raňajky kontinentálne, večera servírovaná - stravovanie formou á la carte. Raňajky sa podávajú medzi 8.00 - 10.00 hod., večera medzi 18.00 - 19.30 hod. Každý deň je možné voliť medzi mäsom, rybou alebo vegetariánskym jedlom.

Cestovná kancelária sprostredkúva klientom poistenie liečebných nákladov a storna zájazdu od Union poisťovňa, a. s. Vzhľadom k tomu, že je poistenie šité "na mieru" týmto zájazdom, je možné ho objednať iba pri podpise zmluvy o zájazde a nedá sa doobjednávať spätne. Poistenie zahŕňa aj storno zo zdravotných dôvodov, a to i v prípade ochorenia koronavírusom. Viac informácií o poistení nájdete TU.

Európa, turistika - balík B: jednotná cena 12 €/os./10-dňový zájazd

Zobraziť menejZobraziť viac
155 €
155 €

Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
155 €
155 €

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť