Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Celodenný výlet do Černobyľu - miesto so silným príbehom. Dobrodružstvo, ktoré sa vryje do pamäti.

X a. s.
0 / 5
Popis ponuky

Behom dvanástich hodín výletu uvidíte to najzaujímavejšie z Černobyľu a mesta Pripjať. Unikátna komunistická atmosféra, doprava retro UAZ-om, Volgou alebo Ladou, ktoré dokonca môžete aj šoférovať. Fotky v komunistických uniformách vám dajú jedinečný pohľad na Černobyľ, ako aj na časy dávno minulé, či už pred alebo po havárií na černobyľskej atómovej elektrárni. Opustené budovy vrátane bazéna, nemocnice, základnej školy, škôlky, policajnej stanice alebo lunaparku,ale aj tajný vojenský radar Duga. Vďaka expertom a sprievodcovi CHERNOBYLwel.come s dobovými fotografiami Černobyľu a Pripjate sa dostanete späť do roku 1986. Komunistická propaganda so svojou architektúrou, znakmi, heslami či vojenskou technikou sa vám zapíše do pamňte naveky. Prekvapivé fakty a príbehy vám pootvoria dvere do čias, kedy bol svet iba krôčik od nukleárnej kataklizmy.

MIESTA ČERNOBYLSKEJ EXKURZIE

Aj keď fotografie povedia viac ako tisíc slov, stále nestačia na vyjadrenie emócii, ktoré pocítite pri návšteve Černobyľu s CHERNOBYLwel.come. Nazrite do miest, ktoré vám spôsobia zimomriavky počas vášho výletu. Vstup do budov v Pripjati je bohužiaľ zakázaný od roku 2012.

Bezpečnosť nadovšetko

Úroveň radiácie je na väčšine územia Černobyľskej zóny rovnaká ako je prírodné žiarenie. Vyššia je iba v okolí elektrárne a v meste Pripjať, avšak takýto krátky pobyt v týchto častiach nie je nebezpečný pre ľudské zdravie. Počas jedného dňa stráveného spoznávaním zákutí Černobyľu dostanete dávku gama radiácie nie vyššiu ako 3 mikrosieverty, čo zodpovedá približne trom hodinám strávených transatlantickým letom v lietadle (slnečné žiarenie). Aby bol váš privátny pobyt v Černobyle jedným unikátnym a bezpečným zážitkom a viac ako iba spomienkou v albume, CHERNOBYLwel.come sa postará o všetky dokumenty, povolenia, cestu, stravu a maximálnu bezpečnosť. Najmä sa však postará o ten najintenzívnejší, najfotogenickejší a najdobrodružnejší program zájazdu do Černobyľskej uzavretej oblasti. Garantovane.

Zobraziť menejZobraziť viac
119 €
119 €

Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
119 €
119 €

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť