Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Pobyt v dizajnovom hoteli Múza s originálnymi dielami Andyho Warhola blízko centra mesta a letiska.

10
Popis ponuky

Jediný umelecky ladený hotel na Slovensku s galériou originálov od Andyho Warhola sa snaží ponúknuť na slovenskom trhu niečo špeciálne.

Jednolôžková izba

Izba Superior je ideálna voľba pre obchodných cestujúcich, účastníkov recepcií, kongresov a zástupcov firiem. Plne uspokojí klienta, ktorý ocení komfort i svetlý priestor v modernom, neokázalom štýle.

Dvojlôžková izba

Dvojlôžková izba je určená pre páry, ktoré hľadajú moderné prostredie a vysoký komfort. Fotografie s motívmi pop artu navodia tú správnu atmosféru v izbe.

V oboch izbách je vám k dispozícii LCD, kožená sedačka, podlahové kúrenie a chladnička s alkoholickými i nealkoholickými nápojmi.

Postele sú vyrobené z masívneho dreva a sú vybavené špeciálnymi ortopedickými a hypoalergénnymi matracmi. Kúpeľňa je vybavená kvalitnými sprchovacími kútmi Artneger s možnosťou sedenia, príslušenstvom značky Grohe, sušičom vlasov a elektricky vyhrievanou podlahou (DEVI).

Pýchou hotela je súkromná galéria mihal gallery s originálnymi dielami Andyho Warhola. Galéria slúži aj ako exkluzívny apartmán pre významných hostí.

Je jedinečným projektom, ktorý sa snaží zaujímavou formou priblížiť život a tvorbu svetoznámeho umelca Andyho Warhola. Medzi 25 dielami je unikátna Marilyn Monroe. Ide o nepublikované dielo, ktoré vyrobil Warhol ešte ručne. Je výnimočná aj tým, že sa odlišuje od klasických dobre známych popartových vyhotovení svetoznámej herečky a je v unikátnom ráme zo začiatku 60-tych rokov. Je to najvzácnejší obraz Marilyn Monroe od Andyho Warhola na Slovensku. K zbierke obrazov sa návštevník dostane po originálne riešených sklenených schodoch, v ktorých sú vkusne zasadené „vizuály“ Warholových diel. Jedinečnosť galérie v hoteli podčiarkuje prítomnosť samotného Andyho Warhola v podobe sochy v životnej veľkosti, ležérne sediacej na zväčšenine konzervy od Cambellovej polievky. Andyho podobizeň víta návštevníkov aj v exteriéri galérie v hoteli. Záujemcovia môžu podrobnejšie informácie o živote a diele Andyho Warhola čerpať z katalógov, k dispozícii im sú tiež audiovizuálne projekty premietané na veľkoplošnej obrazovke priamo v galérii.

Galéria popri svojej galerijnej činnosti ponúka aj poradenstvo pre záujemcov o investovanie do moderného umenia. V prípade záujmu o investície alebo nákup diel (aj priamo z galérie) nás prosím kontaktujte.

Nájdete ho v blízkosti OC Cassovia, na polceste medzi centrom mesta a košickým letiskom.

Zobraziť menejZobraziť viac
99 €
110 €

Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
99 €
110 €

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť