Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Dovolenka v perle južnej Moravy s polpenziou a fľašou lahodného vína.

30
Popis ponuky

Južná Morava

Perlu Južnej Moravy preslávili filmové a hudobné festivaly, aj každoročné slávnosti vinobrania. Medzi symboly mesta patrí panoráma červených striech i stredoveké opevnenia v čele s Radničnou vežou a majestátnym hradom nad riekou Dyjí. A čo ešte len historické centrum s desiatkami útulných kaviarní a reštaurácií. Zabudnúť nemožno ani na tunajšie preslávené kaviarne, vinárstva a pivničky.

Znojemské podzemie je labyrint navzájom sa prepletajúcich podzemných chodieb, miestami až štyrmi poschodiami nad sebou, o celkovom rozsahu cca 25 km. Do tajomna môžete nahliadnuť na novej prehliadkovej trase s rozprávkovým až hororovým ladením.

Zámok Vranov nad Dyjí

K najpozoruhodnejším svetským stavbám stredoeurópskeho baroka patrí zámok Vranov nad Dyjí. Vznikol prestavbou z románskogotického hradu, ktorý je prvýkrát spomínaný v roku 1100. Dnes je zámok národnou kultúrnou pamiatkou a je situovaný v západnej časti Národného parku Podyjí. K dispozícii sú štyri prehliadkové okruhy.

Termálne kúpele Laa

Termálne kúpele Laa (Therme Laa Hotel & Spa) sú vzdialené 30 minút od Brna a ponúkajú celoročné kúpanie a vyžitie pre deti i dospelých za prijateľné ceny.

Therme Laa ponúka vnútorný aj vonkajší termálny bazén s vírivkami, vodopádmi s teplotou 34°C, vonkajší termálny bazén so slanou vodou s teplotou 36°C a vonkajší bazén pre aktívnych s chladnejšou vodou.

V termálnych kúpeľoch Laa si na svoje prídu aj deti. Pre nich sú tu vnútorné i vonkajšie vodné atrakcie, veľké pieskovisko aj detský kútik a v lete aj skákací hrad. Therme Laa ponúka aj 90 metrový nerezový tobogan, relaxačné miestnosti a saunový svet.
79 €
113 €

Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
79 €
113 €

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť