Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Chemický povrchový peeling s novou generáciou ovocných Bio AHA kyselín pre omladenie a revitalizáciu.

50
Popis ponuky

BiopeptideComplex - Obsahuje jedinečnú kombináciu oligo- a polypeptidov, ktoré zaručujú okamžitú a dlhodobú hydratáciu všetkých vrstiev kože a tiež zabraňujú ochabovaniu pokožky. Peptidy slúžia na prenos aktívnych látok do hĺbky kože, výsledkom čoho je hĺbkovo vyživená pokožka, pružné a pevné telo a tiež výplň rýh a nerovností. Majú energetizujúce vlastnosti, stimulujú bunky kože k tvorbe kolagénu a elastínu. Pomáhajú bojovať proti pigmentovým škvrnám, rozjasňujú a vyrovnávajú farbu pleti.

Kyselina mandľová - patrí do skupiny alfa-hydrokyselín (AHA), vyznačuje sa dvojsmerným účinkom: na jednej strane v súlade s typickými vlastnosťami AHA kyselín, podporuje bunkovú obnovu a odstraňuje vrchnú vrstvu kože, čím vyrovnáva štruktúru a zjednocuje farebný tón pleti; na druhej strane má intenzívny antibakteriálny účinok, účinne zmierňuje zápaly kože a predstavuje viacúčelový prípravok na ekzém a akné.

Kyselina pyrohroznová - má exfoliačné, hydratačné a rozjasňujúce účinky. Vďaka rýchlemu prenikaniu do zamše (dermis) umožňuje v mimoriadne krátkej dobe dosahovať vynikajúce estetické efekty podobné tým, ktoré docielime v dôsledku agresívnej exfoliácie. Pri tom ošetrenie s jej pomocou je mimoriadne bezpečné a úplne bezbolestné.

Kolagén – látka, ktorá pomáha zachovať mladosť. Dlhodobo chráni pokožku proti strate vlhkosti, zvyšuje pružnosť a vyhladzuje vrásky. Pravidelnou aplikáciou účinne spomaľuje zánik prírodného kolagénu v koži a tak spomaľuje proces jej starnutia.

INCI: Aqua, PropyleneGlycol, MandelicAcid, PyruvicAcid, Collagen, Elastin, CollagenAminoAcids, ElastinAminoAcids, Arginine/Lysine Polypeptide, PalmitoylOligopeptide, Hydroxyethylcellulose, Polyacrylate-13, Polyisobutene, Polysorbate 20, Phenoxyethanol, BenzoicAcid, DehydroaceticAcid, Ethylhexylglycerin

Calmosensine – zložka, ktorá znižuje svalové napätie zodpovedné za vznik vrások. Dodatočne pôsobením na nervové receptory znižuje pocit podráždenia a dodáva pleti pocit komfortu a uvoľnenia.

Centellaasiatica (Pupočník ázijský) – látka, ktorá stimuluje krvný obeh, pozitívne ovplyvňuje odolnosť ciev. Zmenšuje opuchy, má intenzívny antiseptický a protizápalový účinok. Okrem toho stimuluje bunky k tvorbe kolagénu, podporuje rýchlejšiu regeneráciu a tiež zvyšuje pružnosť vlákien spojivového tkaniva.

d-Panthenol – známy tiež ako vitamín B5 je prirodzene sa vyskytujúca zložka pokožky a vlasov. Jeho prítomnosť je nevyhnutná pre ich správny vývoj a rast. Táto látka priaznivo ovplyvňuje zníženie straty vody a stimuláciu bunkového delenia, vďaka čomu urýchľuje proces obnovy epitelu. Zmierňuje podráždenie.

Alantoín – zložka, ktorá stimuluje delenie a rast buniek. Charakterizuje sa protizápalovým, zmierňujúcim a hydratačným účinkom. Vyhladzuje a zmäkčuje pleť, jemne odstraňuje odumreté bunky vrchnej vrstvy kože a uvoľňuje póry. Pomáha udržiavať správnu úroveň hydratácie pleti vytvorením prirodzenej bariéry na jej povrchu, ktorá zabraňuje strate vody.
19,90 €
40 €

Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
19,90 €
40 €

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť