Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Neobmedzená konzumácia vína, živá hudba a polpenzia pre dvoch v penzióne V Zahraničí v Bořeticích.

49
Popis ponuky

Juhovýchodná Morava je doslova rajom pre cyklistov. Kraj je pretkaný nespočetným množstvom cyklotrás vedúcich pozdĺž viníc a ďalších okolitých krás. Jedna z cyklotrás vedie priamo od penziónu, v ktorom si bicykle priamo môžete zapožičať.

Neďaleko sa týči 14 metrová rozhľadňa "Kraví hora", ku ktorej v roku 2009 pribudli ďalšie dve "sestričky" a to 18 metrová rozhľadňa "Slunečná" vo Veľkých Pavloviciach a 26 metrová rozhľadňa "Nedaňové" v Boleradiciach.

Pre priaznivcov histórie a archeológie bude prínosom návšteva neďalekého Slavkova (bitka cisára Napoleona I., 37 km) alebo Veľkomoravská hradisko Mikulčice (29 km) a Pohansko (29 km).

Určite odporúčame návštevu len 18 km vzdialeného Lednicko-valtického areálu s unikátnou sústavou záhrad, parkov, rybníkov a stavieb, ktoré vznikli ľudským zásahom v priestore bažín a močiarov, pri rozlévajícím sa toku rieky Dyje. Prvé písomné zmienky o Lednicko-valtický areál pochádzajú už zo 13. storočia. Okrem pamiatok ponúka tiež pestrú škálu športového vyžitia. Široká a výborne značená sieť cyklotrás dômyselne spája najkrajšie objekty areálu, je napojená aj na diaľkové trasy (Greenways, Eurovelo) a prepojená s Rakúskom tematickým súborom trás zameraným na rod Lichtenštejnců pre peších i cyklistov.

TIP: Len kúsok od penziónu sa nachádza letisko pre ultraľahké lietadlá s názvom Kraví hora, ktoré prevádzkuje občianske združenie Letecký klub Nad Krajom André Velké Pavlovice, ktorá môže prípadným záujemcom ukázať okolie z "vtáčej perspektívy.

Zobraziť menejZobraziť viac
62,60 €
123 €

Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
62,60 €
123 €

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť