Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Výnimočný zážitok v Trenčianskych Tepliciach v hoteli PANORAMA****: Masáž alebo vstup do wellness.

34
Popis ponuky

Wellness hotel PANORAMA**** ponúka komfortné a moderné ubytovanie v 70 priestranných izbách a 1 apartmáne, ktoré uspokoja potreby i toho najnáročnejšieho klienta. Hotel je vybavený wellness centrom, kde nájdete bazén, sauny, whirlpool, ľadové vedro, vodné kúpele a mnoho ďalšieho. Vybrať si tiež môžete zo širokej ponuky masáží. V hoteli sa nachádza i reštaurácia Tilia, lobby bar Salvia a záhradná terasa. Samozrejmosťou je kamerou sledované parkovisko a internetové wifi pripojenie.

Wellnessso zážitkovým bazénom, saunovým svetom s Kneipovým kúpeľom, či tropickým dažďom. Nájdete tu množstvo masáží, relaxačné ležadlo shiatzu na upokojenie a vymasírovanie a veľa ďalších príjemných procedúr, z ktorých si určite každý vyberie.

  • Relaxačný bazén - využívaný na vodnú liečebnú gymnastiku, s množstvom vodných atrakcií - protiprúd, masážne trysky, vodné gejzíry, masážne lavice a pod. Rozmery 9 x 5 x 1,3 m s teplotou cca 30 - 31 °C

  • Fínska sauna - hypertermický kúpeľ vzduchom, ktorý zbaví váš organizmus škodlivých látok, posilní imunitný systém, urýchli metabolizmus, s teplotou vzduchu 85- 1 00 °C

  • Ľadové vedro
  • Parná sauna - relaxácia pri 100 % vlhkosti a teplote 50 °C
  • Bylinná aróma sauna - pôsobenie byliniek na odbúranie stresu
  • Vodné kúpele - podvodná masáž, tradičná vodoliečba či perličkový a vírivý kúpeľ
  • Tepidárium - oddychová a relaxačná miestnosť s vyhrievanými sedadlami a príjemnou relaxačnou hudbou

Okrem spoločného wellness má hotel aj novú privátnu wellness časť, kde môžete nerušene relaxovať vo vírivke a fínskej saune.

Celotelovú klasickú masážso zábalom môžete dopriať sebe, ale aj svojim blízkym ako darček.

Hotelové izby sú komfortne vybavené moderným nábytkom a spolu s celým interiérom ponúkajú všetkým návštevníkom najvyššie pohodlie. Hotel Panorama**** disponuje izbami Standard, Comfort, Superior a moderne vybaveným apartmánom.

  • Trenčianske Teplice - patria medzi najstaršie a najnavštevovanejšie kúpele na Slovensku. Trenčianske Teplice sú významným kultúrny centrom, v ktorom sa usporadúvajú rôzne národné i medzinárodné akcie.
  • Výlety a prechádzky po okolí - ten, kto dáva prednosť kľudu a romantickým prechádzkam v tichom prostredí mestského parku, by sa mal prísť pozrieť na jeseň alebo na jar, kedy príroda dáva na obdiv celú farebnú paletu farieb.
  • Vyhliadkové lety - letecký klub Dubnica vám prináša možnosť potešiť sa pohľadom na krásu regiónu z vtáčej perspektívy. Môžete si zvoliť jednu zo štandardných letových trás alebo si dohodnúť trasu vlastnú.
  • Cyklistika - cyklotrasy vedúce kúpeľnými lesmi v okolí Trenčianskych Teplíc sú ideálne na výlety na bicykli. Jednotlivé trasy sa líšia obtiažnosťou, vedľa jednoduchých nájdete aj tie náročnejšie a preto si vyberie každý cyklista.
  • Nordic walking - alebo športová chôdza je veľmi príjemnou pohybovou aktivitou, ktorá sa hodí doslova pre všetkých.
  • Lyžovanie - milovníci zimných športov môžu vyskúšať zjazdové lyžovanie i bežky v neďalekých lyžiarskych centrách (Čičmany, Mojtín, Zliechov...).
  • Jazda na koni - režite výborný deň jazdou na koni v neďalekých Motešiciach, kde sa nachádza jazdecký areál. Pokiaľ ste začiatočníci, sú vám k dispozícii služby skúsených trénerov. Ak máte jazdecké skúsenosti, môžete si na koni vyjsť bez ďalších jazdeckých lekcií a vychutnať si miestnu prírodnú krásu.

Zobraziť menejZobraziť viac
29 €
44 €

Poskytuje
Tagy
Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
29 €
44 €

Poskytuje
Tagy

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť

14
73
8
29